Doe-het-zelf-middag 26 en 29 maart 2019 – Zelf aangifte doen als predikant

Ik wil me direct aanmelden

Aanmelden voor een herhalingsbezoek (60% korting!!)

(als u al een keer eerder hebt deelgenomen)

26 maart 12:00 – 15:00 / 29 maart 13:00 – 16:00

Een middag waarbij de predikant zelf alle controle houdt en in principe alles zelf doet. Voordeel is dat hij direct van ons de controle en adviezen voor zijn aangifte ontvangt!

Voordelen van deze doe-het-zelf-middag?

 1. Uw aangifte in één ochtend/ middag gemaakt en verstuurd met uw eigen DigiD code en het programma van de belastingdienst.
 2. In een ochtend/ middag klaar onder begeleiding van deskundige(n)
 3. U houdt zelf de controle over uw aangifte
 4. U ontvangt alle juiste informatie over uw aangifte
 5. U bespaart door toepassing van de juiste aftrekposten.
 6. U kan al uw vragen stellen m.b.t. de aangifte over 2018.
 7. Meer overhouden in uw portemonnee door de juiste fiscale kennis toe te passen.
 8. Interactie met mede predikanten en de deskundigen
 9. Geringe tijdsinvestering.
 10. Scherp geprijsd
 11. Centrale locatie: Amersfoort

Werkvormen

Tijdens deze doe-het zelf middag werken de predikanten zelf aan hun aangifte en krijgen zij ondertussen advies en begeleiding van deskundige belastingadviseurs van belastingaangiftevoorpredikanten.nl. Er is gelegenheid om in een aparte ruimte persoonlijke en vertrouwelijke vragen aan een adviseur te stellen. U neemt uw eigen laptop mee. Er is op locactie een wifi verbinding aanwezig.

Onze rol bestaat erin dat we met u over uw schouder meekijken en m.b.t. uw aangifte een controlerende en adviserende rol hebben.

Zelf meenemen

U dient zelf een laptop of tablet mee te nemen. Het programma van de belastingdienst gedownload te hebben en al uw gegevens nodig voor de aangifte meegenomen te hebben. Indien niet alle nodige gegevens meegenomen zijn, kunnen wij niet de juiste begeleiding en informatie geven.

Datum, tijd en plaats

26 maart 2019 te Amersfoort, van 12:00 tot 15:00  (11:30 ontvangst met koffie en thee) en 29 maart van 13:00 tot 16:00 (12:30 ontvangst)

Locatie van de studiemiddag: Schuilenburgerweg 2, 3816 TB Amersfoort
(in De Brug Kerk, T 033-4725109)

Gratis parkeren

Aantal deelnemers

Op deze doe-het-zelf-middag is er plaats voor uiterlijk 10 predikanten. Een kleine groep, waardoor wij een persoonlijke en vertrouwde begeleiding kunnen garanderen. En waarbij de predikant toch zelf alle controle houdt.

Investering

Uw investering is € 399,- excl. BTW, inclusief koffie/thee en persoonlijke begeleiding en advies. Deze investering is voor u aftrekbaar als beroepskosten (netto betaalt u ongeveer de helft).

Let op: komt u voor de tweede keer, dan profiteert u van zo’n 60% korting! En er zijn al meerdere predikanten en/of partners van predikanten die voor het 3e jaar komen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door hier uw ticket te kopen.

Het ticket bestaat uit; een welkomstbrief, checklist en extra bonus (voorbeeld meewerk contract). Deze PDF documenten kunt u downloaden, zodra u de bestelling heeft geplaatst.

U mag ons ook eerst bellen en/of mailen voor meer informatie.