Over ons | PredikantFiscaal

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij zijn een slagvaardig kantoor, bestaande uit twee belastingadviseurs, dat zich speciaal richt op predikanten, kandidaten, geestelijken, geestelijk verzorgers, theologen en vicarissen. Hierin hebben wij zeer ruime ervaring. Onze doelgroep heeft een bijzondere positie voor de belastingwet en met onze expertise verzorgen wij voor hen de belastingaangifte en administratie en helpen wij hen met advies en financiële planning.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en onze klanten komen uit het hele land, mede door onze gunstige ligging in het midden van het land.

 

Onze missie en visie

Vanuit een sterke affiniteit met hun werk en roeping helpen wij predikanten en geestelijk werkers met hun belastingaangifte en boekhouding, zodat zij zich kunnen richten op hun hoofdwerkzaamheden. Omdat we weten dat veel van hun werkzaamheden pro deo zijn, proberen wij zoveel mogelijk financieel voordeel voor hen te realiseren door alle aftrekposten te benutten.

Wij willen echt dienstbaar zijn en meedenken met hun financiële situatie, vanuit het besef dat predikanten ook op de financiën moeten letten.

Wij kunnen onze kosten laag houden, omdat we een klein slagvaardig kantoor zijn zonder grote overheadkosten. Zo kunnen wij predikanten en kandidaten voordelig helpen met hun aangifte, boekhouding en financieel advies.

Wij voelen ons “een dienstknecht onder de predikanten”.

 

Gratis kennismakingsgesprek

De relatie tussen u en uw adviseur is in de eerste plaats een vertrouwensrelatie. Het moet klikken!

Wij nodigen u daarom uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, waarbij u kunt kennismaken met onze manier van werken. Om een afspraak te maken kunt u ons een mail sturen:

info@belastingaangiftevoorpredikanten.nl

U kunt ons ook bellen: 033 – 887 1000