Het voordeel van professionele aangifte-software

 

Voordeel van ons kantoor: de professionele aangifte-software.

Wij werken dus niet met Digidcodes van klanten en de site van de belastingdienst. Dit heeft veel voordelen! Wij hebben het al vaker geconstateerd, en ook recentelijk weer ontdekt dat er veel voordelen zitten aan de professionele aangifte software. In 9 van de 10 gevallen bespaart onze professionele software ten opzichte van de tool op de site van de belastingdienst. Recentelijk hebben we 788,- en zelfs 2341,- bespaard voor klanten, die het eerst met de tool van de belastingdienst hebben geprobeerd en later bij ons kwamen.

Waarom is dit het geval?

 

De voordelen van professionele aangifte-software:

  1. Professionele aangifte software heeft een duidelijke overzichtelijke structuur, waardoor je precies weet waar je wat moet invullen en waar je wat bespaart.
  2. Wijzigingen zijn makkelijk door te voeren en de consequenties van bepaalde wijzigingen zijn direct zichtbaar.
  3. De optimalisatie knop, waardoor we de optimale verdeling kunnen maken, die vaak veel voor klanten bespaart.
  4. De middelingsmodule, waardoor we de belasting kunnen middelen over 3 jaar.
  5. Nauwkeurige inschatting van het recht op toeslagen en het bedrag van de voorlopige aanslag, waardoor de kans op een nahefffing geminimaliseerd wordt.
  6. Meer invul-mogelijkheden bij de kosten en onkosten van de freelancer, alpha-hulp, artiest en de inkomsten uit overige werkzaamheden.
  7. Duidelijkere structuur wanneer je b.v. de kosten voor het kopen van een woning moet aangeven en de hypotheekrente aftrek.

En zo zijn er nog meer voordelen, zoals het makkelijk aanpassen van voorlopige toeslagen en aanslagen, etc..

Kortom: De belastingdienst zal ons niet helpen om te besparen. Terwijl de professionele software dat wel doet door de duidelijke structuur, de overzichten, de optimalisatie- en middelingsknop.

 

Lees hier meer voordelen van de werkwijze van ons kantoor.