Wij verlagen de prijs van het predikanten-pakket!

Prijsverlaging predikanten-pakket febr. 2016

 

Waarom?

Overeenkomstig ons prijsbeleid vergelijken wij onze prijzen regelmatig met andere aanbieders. Ons is recentelijk ter ore gekomen dat er een nieuwe aanbieder op de markt is (weliswaar niet gespecialiseerd in predikanten, maar ze schrijven predikanten aan) die vergelijkbare prijzen hanteert als wij.

Bovendien krijgen wij soms vragen van partners van predikanten, die aanhikken tegen het bedrag voor de partner. Om bovengenoemde twee redenen hebben wij besloten om de prijs van de partner aangifte te verlagen met € 20,- en de aangifte van de predikant zelf te verlagen met € 6,-. In totaal gaat het predikantenpakket daarmee 26,- in prijs omlaag (incl.. BTW zelfs met € 31,46). De predikanten die reeds klant bij ons zijn, zullen dat het komende jaar al op de nota terugzien. Ook zij profiteren van de prijsverlaging.

 

Met deze prijsverlaging behoren wij opnieuw tot de scherpste aanbieder van het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting voor predikanten.Zeker als u in ogenschouw neemt dat wij ook nog eens gespecialiseerd zijn in predikanten.